İç Ortamlar İçin Antibakteriyel Yüzeyler

İç Ortamlar İçin Antibakteriyel Yüzeyler

Thermo FOR® A PLUS Arge çalışmaları ile geliştirilmiş yapısal özelliklerinden dolayı, iç ortam havasında bulunan uçucu haldeki mikrop ve bakterileri, kötü koku ve nemi içine çeker. İçine çektiği mikrop ve bakterileri yok eder. Thermo FOR® A PLUS, antibakteriyel özelliği ile yaşam konforumuzun ekolojik dostudur. Bu onur, dünyada ilk defa Thermo FOR® A PLUS ekolojik iç cephe sıvasının Antibakteriyel özelliği ile tescillenmiştir.

ThermoFOR® A PLUS, insan sağlığını koruyucu özellikleri ve üstün yalıtım özellikleri ile yapı sektöründe çığır açıcı ürünlerden biri olmuş ve patent koruması altına alınmıştır. ThermoFOR® A PLUS, tek torbalık ürüne özel olarak geliştirilmiş yeni bir teknolojik makina sistemi ile üretilmekte olup % 100 homojendir. Tüm iç mekanlarda kendi özel saten sıvaları kullanılarak, boyaya hazır pürüzsüz yüzeyler elde etmenizi sağlar.

ThermoFOR® A PLUS, tüm konut ve işyerlerinde, hastane, klinik ve laboratuarlarda, okul, kreş ve kütüphanelerde, ibadethanelerde, arşiv odalarında tarihi eser restorasyon binaları tiyatro, sinema ve akustik, önleyici kapalı alanlarda sera ve besi çiftliklerinde kullanılabilecek antibakteriyel ve nem dengeleyici özellikleri ile yeni nesil ekolojik izolasyon sıvasıdır.

Yazıyı Paylaş